Energetisch orthotherapeut- Praktijk Majema

Energetisch orthotherapeut  in Hulst aan de Leeghwaterstraat 31.

De innerlijke rust weer gaan ervaren in een hectisch snel veranderende wereld.

We worden in onze maatschappij dagelijks overspoeld door vele prikkels; social media, de vele veranderingen in onze werksituatie, door de prestaties die we moeten leveren en het vele ‘moeten’. Dit proces start al tijdens de zwangerschap via de moeder. Dit blootstaan aan voortdurende prikkels geeft stress in onze hersenen en ons lichaam. Dit zorgt voor blokkades, waardoor lichaam en geest uit evenwicht raken. Stress is de belangrijkste oorzaak van vele lichamelijke klachten en ziekten, zoals hoofdpijn, rugklachten, reuma en psychische klachten, zoals vermoeidheid, depressie en burn-out. Zelfs kinderen moeten op jonge leeftijd al voldoen aan allerlei eisen, wat hen veel stress op kan leveren. Met name de hoog sensitieve kinderen zijn hier extra gevoelig voor, wat zich kan uiten in druk gedrag, concentratieproblemen, impulsiviteit of dromerig zijn.

Mijn doel van de behandelingen en gesprekken is het verlagen van stress wat vele klachten veroorzaakt  en bewuster leren omgaan met de wereld om ons heen. Door de verschillende therapieën die ik toepas, kunnen lichaam en geest weer in evenwicht komen. De hoogste positieve energie, de goddelijke liefde, staat hierin centraal. Wanneer we de goddelijke liefde weer in ons hart voelen stromen worden we weer gezonde , gelukkige en positieve mensen met grip op ons leven. Het positief in het leven staan en de wil om te genezen zijn belangrijke aspecten om het evenwicht tussen lichaam en geest weer te herstellen. Hiervoor is vertrouwen, positiviteit, liefde en kracht nodig.

Je kan bij me terecht voor diverse therapieën. Meestal lopen de verschillende therapieën tijdens een behandeling door elkaar. Hierbij kan je denken aan aura-, chakra-, reïncarnatietherapie en zielslichaamsreiniging. Het denkbeeldige ‘rugzakje’ dat we meekrijgen bij de geboorte wordt hierbij lichter gemaakt. De behandelingen worden ondersteund met behulp van voedingssupplementen. Je kan ook een afspraak maken voor gesprekstherapie met kaarten leggen.  Daarnaast geef ik meditatietraining waarbij het accent ligt op het leren leegmaken van het hoofd dit in combinatie met gesprekstherapie hoe dit in het dagelijkse leven te integreren is. Sinds een paar jaar geef ik ook massagetraining. Dit is een training van vijf tot tien avonden, waarbij naast meditatie en het streven naar bewustwording, groei en ontwikkeling en het aanleren van massagetechnieken centraal staat.

Na mijn middelbare school heb ik HBO- Verpleegkunde gevolgd en afgerond. Hier heb ik de kennis en werking van het menselijk lichaam meegekregen. In 2001 ben ik gestart bij de opleidingsschool HRM in Rotterdam om de menselijke geest te leren begrijpen. Hier was (en is nog steeds) aandacht voor de diverse therapieën die ik geef. In beide gebieden blijf ik elke dag leren. Daarnaast heb ik vele trainingen en cursussen gedaan die ondersteuning geven naast de andere therapieën. Je kan hierbij denken aan voedingscursussen, voetreflexmassage, babymassage, orthokennis (voedingssupplementen) en coaching. Naast therapeut ben ik werkzaam als jeugdverpleegkundige, waarbij ik veel met jonge kinderen en ouders te maken heb. Hiernaast ben ik in 2015 gestart met een HBO- opleiding Toegepaste Psychologie, waar ik momenteel het derde jaar bijna afgerond heb. Daarnaast volg ik regelmatig seminars voor het up-to-date houden van de kennis en ontwikkelingen van voedingssupplementen en lees ik regelmatig wetenschappelijk onderbouwde artikelen om gericht en eerlijk advies te kunnen geven.